LUOMURUCOLA-PERUNASNACK JA PARMESANIA

4:lle

2 isohkoa perunaa
1 pkt Grana padano parmesania palana

Rucolaöljy:
1 ras (50g) Mimis luomurucolan versoja
3 dl rypsiöljyä

Yhdistä aineet ja aja blenderissä kunnes öljy alkaa höyrytä. Siivilöi harson tai tiheän siivilän läpi.

Luomurucolavinaigrette:
1 dl rucolaöljyä
0,5 dl valkoviinietikkaa
2 tl sokeria
2 tl dijon sinappia

Keitä perunat kuorineen ja jäähdytä kunnolla. Voit tehdä tämän edellisenä päivänä. Kuori perunat ja leikkaa halutun kokoisiksi annospaloiksi. Raasta parmesan tiheällä raastimella. Dippaa perunat rucolavinaigretessa ja sen jälkeen parmesanraasteessa.

Voit tarjota snackin ohuen näkkileivän tai pienen salaatinlehden päällä. Koristele luomurucolan versoilla.