Mimis versot, salaatit ja versosekoitukset

Tuotevalikoima

Mimis-versot ovat kotimaista ähiruokaa. Tutustu tuotteisiimme ja mikäli sinulla on kysyttävää, ota meihin yhteyttä, kerromme mielellämme lisää!

Punakaali

Punakaalin versoja kasvatetaan korkeintaan kaksi viikkoa, jonka jälkeen niissä tuoreena syötynä on runsaasti E-vitamiinia ja C-vitamiinia.  Versojen ravintoarvot ovat huomattavasti korkeammat kuin täysikokoisten kasvien ja ovatkin kuin vitamiinipillereitä, mutta luonnon muovaamia sellaisia. Punakaalin verso on maultaan hieman makeahko ja parhaimmillaan onkin syötynä juuri sellaisenaan.

Rucola

Rucola on italialaisen keittiön perusyrttejä ja monelle suurta intohimoa herättävä. Mimis rucolan verso on erittäin aromikas ja maukas. Jo pieni määrä rucolanversoa riittää antamaan ruokaan säväyttävän maun. Niin kuin muissakin versoissamme, rucolassa on myös runsaasti vitamiineja ja sinulle hyvää tekeviä ravintoaineita.

Rouskuttele sellaisenaan tai nosta ateriasi uudelle tasolle

Mimis Versoissa maku, puhtaus ja ravinteet ovat kohdillaan. Ota askel kohti terveellisempää, hyvää tekevää ruokavaliota ja poimi ostoskoriisi luomulaatuiset Mimis punakaalin ja lamopinaatin versot sekä raikkaat Mimis salaatit ja versosekoitukset osaksi jokapäiväistä ruokailua. Voit napostella versoja sellaisenaan suoraan rasiasta tai lisätä helposti maukasta rouskuteltavaa lautasellesi. Versot kasvatetaan kasvihuoneissa Uudessakaupungissa – hienointa on, että kaikki kasvatukseen tarvittava energia pystytään tuottamaan suljetun kierron järjestelmällä, joka käytännössä tarkoittaa negatiivista hiilijalanjälkeä. Viljelyfilosofiamme ydintä on sekä sinun että ympäristön hyvinvointi.

Käyttö ja säilytys

Mimis Versoja voit napostella sellaisenaan tai rikastaa niillä salaatteja tai muita aterioita. Versot säilyvät jääkaapissa suljetussa pakkauksessa noin viikon. Suosittelemme huuhtomaan versot ennen käyttöä, jotta joukossa mahdollisesti olevat siementen kuoret lähtevät pois.

Täysin kierrätettävä, ekologinen pakkausrasia

Pakkausrasiamme noudattavat samaa ekologista, ympäristöstä välittävää viljelyfilosofiaa kuin kaikki muukin toimintamme. Pakkausrasiat on valmistettu kierrätettävästä pahvista ja rasian ympärillä oleva muovikääre on maatuvaa.

Toimitamme tuotteitamme ravintoloiden käyttöön ympäri maailmaa. Lue lisää!